Εκδηλώσεις/Aνακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΩΝΗ (1)

——————————————————————————————————————–

ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΙΕΡΟΨΑΛΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΩΝΗΣ.

 ΙΕΡΕΙΣ

Παπαχριστοδούλου

Παπανικόλα

Παπαγεώργιου

Παπακυριακού Χατζηγεώργιου Κυπερούντας

ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ

Σπανού Χατζηπετρή

Νικολαϊδη Χατζηπετρή

Σάββα Κόνα

Ττοουλή Πετρή

Κώστα Παπαγεωργίου

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ

Κώστα Πιρκώτη

Γεώργιου Στρατή

Νίκου Αντωνίου  (Βαθύλακα)

——————————————————————————————————————–

Πληροφοριες VONI

——————————————————————————————————————–

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Τρίτη 9 Ιουλίου13 και η ώρα 19:30

——————————————————————————————————————–

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΩΝΗΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΩΝΗΣ

Με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο συνεορτασμός της Εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου μαζί με της κοινότητες ΒΑΤΥΛΗΣ, ΒΩΝΗΣ, ΓΟΥΔΕΣ, ΕΞΩ ΜΕΤΟΧΙΟΥ, ΚΥΘΡΑΙΑΣ, ΜΙΑ ΜΗΛΙΑ και ΤΥΜΠΟΥ, που  έχουν   Προστάτη τον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Ο συνεορτασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στις 6/5/2013 με Θεία Λειτουργία που θα αρχίσει στις 7:00π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λατσιών, της Θείας Λειτουργίας θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας Κ. Γρηγόριος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή σας εύχεται Καλό Πάσχα και καλεί όλους τους Βωνιάτες να παραστούν στην Θεία Λειτουργία τιμώντας έτσι τον Πολιούχο Αγιο του χωριού μας.

——————————————————————————————————————–

Με τα λύπης ανακοινώνουμε το θάνατο του συνχωριανού μας Αχιλλέα Παπακυριάκου. Η κηδεία θα γίνει την  Δευτερα 25/2/13, στης 15:00 στο Ναό της Παναγίας στην Παλουριώτισσα. Αντι στεφάνον όπως γίνουν εισφορές στην οικογένεια του εκλιπόντως.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντως.

————————————————————————————————————

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική επιτροπή και το Προσφυγικό Σωματείο ”Απόλλων Βώνης”, σας προσκαλεί στους εορτασμούς του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου στις 3 Νοεμβρίου 2012, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς – (Δίπλα από το Δημαρχείο).

——————————————————————————————————-

Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης, σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο “ΑΠΟΛΛΛΩΝ ΒΩΝΗΣ” και την Εκκλησιαστική Επιτροπή, καλεί όλους τους Βωνιάτες να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε την Κυριακή 27 Μαϊου στον Αγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Μετά την Θεία Λειτουργεία στην Ιερά Μονή ” ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΑΜΑΝΟΥ” θα γίνει παράκλησης για τους Αγνοούμενους και μνημόσυνο για τους Πεσόντες της Τουρκικής Εισβολής και στην συνέχεια θα γίνει συνεστίαση όλων των Βωνιατών στο κέντρο “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΑΜΑΝΟΥ”.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης, θα αναλάβει τα έξοδα της συνεστίασης των άπορων και άπορων Συνταξιούχων του Χωριού μας.

Στην αίθουσα της Συνεστίασης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών από το Χωριό.

Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι με πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου θα πραγματοποιηθεί συνεορτασμός της Εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, μαζί με άλλες εκτοπισμένες κοινότητες της Εκκλησιαστικής Περιφέρειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, που έχουν ως Προστάτη τον Αγιο Γεώργιο.

Ο συνεορτασμός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά, 22 Απριλίου 2012 στις 6:30μμ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λατσιών, με πανηγυρικό Εσπερινό, του οποίου θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βώνης σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή, σας εύχεται Καλό Πάσχα και καλεί όλους τους Βωνιάτες να παραστούν στον Πανηγυρικό Εσπερινό τιμώντας έτσι τον Πολιούχο Αγιο του χωρίου μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας.

Κος Γιώργος Αντωνίου 99-606181

Κος Πέτρος Κωνστανίνου 99-842121

Καν Ελένη Γιωρκακουδίου 99-211415

Κος Παναγιώτης Σταυρινίδης 99-301033

Κος Πανίκος Ξενοφώντος 99-305696

Καν Αννα Νικολαϊδου 99-325895

Κος Παύλος Παύλου 99-654035

——————————————————————————————————————————————–